Op 15 september 2017 gaat onze Sales Manager Angel Schneiderberg opnieuw meedoen aan het ColSensation event. Hij gaat zich samen met vele anderen sportief inzetten voor de strijd tegen kanker. Dit jaar zal hij 2 maal de berg op gaan voor het goede doel; eenmaal hardlopend en eenmaal op de racefiets. POWARE Industrial Automation zal dit goede doel dit jaar wederom steunen door sponsoring van Angel Schneiderberg tijdens dit sportieve evenement.

4 juni 2017, Amersfoort

Wat is ColSensation?

ColSensation is een evenement van Stichting Team Doelbewust om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. Sinds 2012 beklimmen ColSensation-deelnemers jaarlijks de Mont Ventoux en allemaal met hetzelfde gevoel en doel om zoveel mogelijk donatiegelden op te halen om daadwerkelijk iets te doen om (op termijn) kanker te laten verworden tot een chronische ziekte. Om dit te bereiken is er veel geld nodig voor onderzoek.

Iedereen heeft zijn een eigen redenen om deel te nemen aan ColSensation maar uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde doel. Ieder jaar worden er flinke donatiegelden opgehaald die vervolgens worden afgestort naar de door ColSensation vooraf geselecteerde goede doelen. Jaarlijks gaat 75% van de totale donatiegelden naar het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) waar er door ColSensation 2 specifieke onderzoeksprojecten zijn geadopteerd.  De overige 25% worden via Stichting Team Doelbewust, teruggebracht in deze regio. Lokale kanker gerelateerde doelen worden ondersteund, zo wordt ook deze regio er daadwerkelijk beter van.

Wilt u dit goede doel ook steunen, dan kan dat door op de “doneren” button te klikken en Angel Schneiderberg te sponseren via onderstaande link:
http://colsensation.nl/deelnemers/angel/

ColSensation, samen sterk tegen kanker!!

Sales Manager Angel Schneiderberg loopt de Mont Ventoux op voor het goede doel ColSensation t.b.v. KWF in 2016.