Poware Industrial Automation

Als iedereen er een goed gevoel aan overhoudt, is onze missie pas geslaagd

POWARE Industrial Automation ondersteunt haar klanten bij de uitvoering van projecten door detachering van engineers op projectbasis zowel nationaal als internationaal.

Onze engineers, die in vaste dienst zijn bij POWARE, hebben tussen 10 en 20 jaar ervaring met de meest toegepaste PLC-, SCADA-, DCS-, Safety- en aanverwante systemen. Zij voeren werkzaamheden uit variërend van specificatie, implementatie, testen (FAT, SAT) tot commissioning.

Naast de eigen engineers heeft POWARE ook een groot netwerk aan zzp’ers waarmee wordt samengewerkt. Ons doel is om samen uw project op tijd, conform specificatie en binnen budget te realiseren.

Neem contact met ons op

De mensen achter POWARE

ir. Marco de Zoete
ir. Marco de ZoeteAlgemeen directeur
+31 643 87 61 79

Lees meer

ing. Angel Schneiderberg
ing. Angel SchneiderbergSales manager
+31 651 27 26 88

Lees meer

Miranda Alberts
Miranda AlbertsOffice manager
+31 88 240 40 88

Lees meer

Waarom Poware

POWARE staat voor menselijke kracht (power) in de Industriële Automatisering (soft- & hardware).

POWARE Industrial Automation engineer maakt software aanpassingen aan het PLC SCADA of DCS systeem

POWARE begeleidt haar klanten naar hun toekomstige proces- en productie besturingssytemen. Richting onze klanten zijn onze medewerkers resultaatgericht en nemen zij verantwoordelijkheid voor de uitvoering van projecten. POWARE ondersteunt haar medewerkers bij het realiseren van hun ambities en het maken van individuele keuzes voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Een menselijke benadering zien wij hierbij als onze belangrijkste drijfveer voor succes.

Samen succesvol en het delen van successen vormen het uitgangspunt voor ons handelen.

Lid ISA

POWARE Industrial Automation BV
partner van ISA The Netherlands

ISA (International Society of Automation) is een leidende, globale, non-profit organisatie. ISA zet de standaard voor automatisering door meer dan 30.000 leden wereldwijd en helpt professionals bij het oplossen van complexe technische problemen. ISA ontwikkelt standaarden; certificeert industrieprofessionals; verstrekt opleiding en onderwijs; publiceert boeken en technische artikelen en organiseert conferenties en beurzen voor automatiseringprofessionals.

POWARE Industrial Automation BV is partner van ISA The Netherlands ter bevordering en erkenning van de standaarden binnen de automatisering.

POWARE Industrial Automation B.V. is partner van ISA Netherlands Section.