Onze klanten

We ondersteunen onze klanten bij de uitvoering van projecten

Onze gerenommeerde klanten zijn systeemleveranciers, EPC contractors, integrators, machinebouwers en eindgebruikers in verschillende markten, waaronder de olie- en gas, de (petro)chemie, de levensmiddelen, de farmacie, de water en infra markten. POWARE heeft een diversiteit aan klanten referenties. POWARE plaatst hiervan alleen de bedrijfslogo’s indien er officieel toestemming verleend is voor plaatsing op onze website vanuit de klant.

Bekijk hieronder een greep uit ons klantenportfolio

Het logo van POWARE Industrial Automation klant Emerson
Het logo van POWARE Industrial Automation klant Chemours
Het logo van POWARE Industrial Automation klant vtti ETA ETT
Het logo van POWARE Industrial Automation klant Modderkolk
Het logo van POWARE Industrial Automation klant Schneider
Het logo van POWARE Industrial Automation klant Bakker Sliedrecht
mcdermott
OQ
Van Doren Engineers
Nutricia
Coverstro
Waternet

Wat onze klanten vinden

“Beide POWARE collega’s pasten goed in mijn team, waren bewust van de risico’s die werken op besturing- en beveiligingssystemen in de chemische sector met zich meebrengt, hadden de juiste kennis om dit toe te passen en waren in omgang sociaal en flexibel.”

Chemours Dordrecht Works

“Tijdens onze zoektocht naar capabele en enthousiaste engineers voor onze flexibele schil kwamen we in contact met POWARE. Zij blijken keer op keer weer in staat te zijn precies die mankracht te leveren die wij op dat moment zoeken.”

Danone - Nutricia

“Murga helped us several times with Emerson Provox issues we could not solve ourselves. Murga is a self-starter. He requires not much guidance and is very flexible and result oriented.”

Emerald Performance Materials

“Toen wij voor ons Ceres project een nieuwe standaard wilden toepassen, hebben we via POWARE de engineer M&M gevonden: een jonge, enthousiaste engineer met toch al meer dan 10 jaar ervaring. Hij stelt nu de specificaties op en neemt de automatisering van het project namens ons in bedrijf.”

VTTI

“The first contact and follow-up was very fluent, to the point and efficient : a suited profile was introduced, a first interview was arranged on short-term and within the same week the deal was finalized.”

Emerson België

“Jarno van POWARE past goed in mijn team, is zich terdege bewust van de risico’s die werken op besturing- en beveiligingssystemen in de voedingsmiddelen industrie met zich meebrengt, en heeft de juiste kennis om dit toe te passen en is in omgang sociaal en flexibel.”

Danone - Nutricia

“Modderkolk is erg tevreden over de samenwerking met POWARE. De engineers van POWARE hebben de juiste kennis en mentaliteit. Daarbij zijn de contracten duidelijk en verloopt het contact soepel.”

Modderkolk

“Zowel sociaal als commercieel zie ik POWARE als een goede partner.”

Chemours Dordrecht Works

“Tijdens onze zoektocht naar capabele en enthousiaste engineers voor onze flexibele schil kwamen we in contact met POWARE. Zij blijken keer op keer weer in staat te zijn precies die mankracht te leveren die wij op dat moment zoeken.”

Schneider Electric

“We have experienced POWARE as a loyal, reliable and client-focused partner. They are interested in client needs and try to match those as best as possible. Contact with POWARE is always professional as well as pleasant and personal.”

CB&I

“POWARE zorgde ervoor dat ons adhoc ontstane personeelsprobleem adequaat werd opgelost.”

Chemours Dordrecht Works

“De afgelopen jaren heeft Jarno van POWARE ons uitermate goed geassisteerd met hun kennis van ons proces control systeem. Jarno heeft ons geholpen onze fabriek te verder te optimaliseren en het veiligheidsniveau te verhogen. Hierbij heeft hij de juiste mentaliteit en kennisniveau laten zien waardoor hij een zeer gewaarde ondersteuning van de locatie is.”

Danone - Nutricia

“Het is heerlijk om iemand “van buiten” in ons midden te hebben. M&M draagt nieuwe ideeën aan waar we wat aan hebben.”

VTTI
“Rens is a process control engineer that you would want in your team. He is hardworking, blends in the client team well, brings experience and opinions, and is result-focused. Other than that he is a very nice person to work with. Sometimes contractors are seen as engineers that spend more hours on a task ‘just to keep themselves busy’. Rens is definitely not this type of person!”
CB&I

“The POWARE engineer Jordi integrated very well in our existing team and all though the mission was not straightforward and quite challenging, we were able to serve our own customer with the required expertise.”

Emerson België

“We zijn ook tevreden hoe flexibel POWARE omgegaan is met onze vraag om mankracht. Binnen een week hadden we de juiste kandidaat voor het project, en toen het project in een stroomversnelling kwam was het ook binnen een dag geregeld dat M&M van part-time naar full-time voor ons aan het werk was.”

VTTI

“De afgelopen jaren hebben de engineers van POWARE ons uitermate goed geassisteerd met hun kennis van ons process control system. Met name Jarno heeft ons geholpen onze fabriek te optimaliseren en de veiligheid te vergroten. Hierbij heeft hij de juiste mentaliteit en kennisniveau laten zien waardoor hij zeer gewaarde ondersteuning van de locatie heeft verzorgd.”

Oxea Nederland BV
“Via POWARE heb ik verschillende grote en minder grote process control en process automation projecten gedaan. Zowel voor productiebedrijven, ingenieursbureaus als automation contractors. POWARE is zeer goed in het matchen van de wensen van de klanten en mogelijkheden van engineer/consultant. En altijd prettig om mee samen te werken. Ook voor de zzp-er is alles prima geregeld, inclusief de rechtsgeldige contracten. Je voelt je als zzp-er ook gelijk in de ‘POWARE gemeenschap’ opgenomen.”
SUMMIT