Menselijkheid staat bovenaan; De M-Factor!

Hiermee bedoelen we bij POWARE: medeleven, plezierige omgang, het bouwen van relaties, respect, loyaliteit, redelijkheid, gunning, samen succesvol en succes delen. Menselijkheid zien we als een verbindende schakel bij alles wat we doen. Alle relaties die van belang zijn bij een onderneming varen hier wel bij.

Als iedereen een goed gevoel aan de samenwerking overhoudt, is de missie van Poware geslaagd. Met de herkenning en erkenning dat iedere leverancier, collega, sollicitant en klant zijn/haar eigen vrije keuzes maakt ten behoeve van zijn/haar welzijn, wil POWARE zich met hen verbinden door deze menselijkheid.

Vanuit een enorme fascinatie voor de industriële productieomgevingen en de daarbij toegepaste technieken, met de relativering dat ieder mens een verbindende factor is en een kleine maar onmisbare bijdrage levert aan het grote geheel, is het dienstverlenende bedrijf POWARE Industriële Automatisering ontstaan.

POWARE staat voor menselijke kracht (power) in de Industriële Automatisering (soft- & hardware).
POWARE begeleidt haar klanten naar hun toekomstige proces- en productiebesturingssytemen. Richting onze klanten zijn onze medewerkers resultaatgericht en nemen zij verantwoordelijkheid voor de uitvoering van projecten.

POWARE ondersteunt haar medewerkers bij het realiseren van hun ambities en het maken van individuele keuzes voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Een menselijke benadering zien wij hierbij als onze belangrijkste drijfveer voor succes.

Samen succesvol en het delen van successen vormen het uitgangspunt voor ons handelen.