M-Factor

Het ontstaan van POWARE

Met veel plezier en voldoening kijk ik terug op mijn carrière vóór POWARE. Ik heb gewerkt bij kleine, middelgrote, grote en internationale ondernemingen variërend van 5 tot 70.000 werknemers. Alle opgedane ervaringen probeer ik bij POWARE te combineren tot de realisatie van mijn ideale onderneming. Dienstverlening en klantgerichtheid staan daarbij heel hoog in het vaandel.

Menselijkheid staat bovenaan; De M-Factor!

Hiermee bedoel ik: medeleven, plezierige omgang, het bouwen van relaties, respect, loyaliteit, redelijkheid, gunning, samen succesvol en succes delen. Menselijkheid zie ik als een verbindende schakel bij alles wat we doen. Alle relaties die van belang zijn bij een onderneming varen hier wel bij.

Als iedereen een goed gevoel aan de samenwerking overhoudt, is de missie van Poware geslaagd. Met de herkenning en erkenning dat iedere leverancier, collega, sollicitant en klant zijn/haar eigen vrije keuzes maakt ten behoeve van zijn/haar welzijn, wil POWARE zich met hen verbinden door deze menselijkheid.

Vanuit een enorme fascinatie voor de industriële productieomgevingen en de daarbij toegepaste technieken, met de relativering dat ieder mens een verbindende factor is en een kleine maar onmisbare bijdrage levert aan het grote geheel, is het dienstverlenende bedrijf POWARE Industriële Automatisering ontstaan.

POWARE staat voor menselijke kracht (power) in de Industriële Automatisering (soft- & hardware).
POWARE begeleidt haar klanten naar hun toekomstige proces- en productiebesturingssytemen. Richting onze klanten zijn onze medewerkers resultaatgericht en nemen zij verantwoordelijkheid voor de uitvoering van projecten.

POWARE ondersteunt haar medewerkers bij het realiseren van hun ambities en het maken van individuele keuzes voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Een menselijke benadering zien wij hierbij als onze belangrijkste drijfveer voor succes.

Samen succesvol en het delen van successen vormen het uitgangspunt voor ons handelen.

Foto Marco de Zoete, Algemeen Directeur van POWARE Industrial Automation