POWARE Industrial Automation BV is sinds januari 2016 sponsor van ISA The Netherlands en steunt daarmee de bevordering en erkenning van de standaarden binnen de automatisering. Per april 2017 is deze betrokkenheid omgezet in een actief partnerschap.

ISA Nederland (ISA Netherlands Section) behartigt de belangen van de Nederlandse ISA leden en informeert deze professionals tijdens o.a. thema avonden, sociale gebeurtenissen en andere events.

De International Society of Automation (ISA) is een leidende, globale, non-profit organisatie met meer dan 30.000 leden wereldwijd. ISA zet de standaard voor automatisering en helpt professionals bij het oplossen van complexe technische problemen. ISA ontwikkelt standaarden, certificeert industrieprofessionals, verstrekt opleiding en onderwijs, publiceert boeken en technische artikelen en organiseert conferenties en beurzen voor automatiseringsprofessionals.

ISA biedt haar leden ongeëvenaarde toegang tot technische informatie, beroepsontwikkelingen en mogelijkheden om te netwerken met andere professionals in de automatisering.

1 mei 2017, Amersfoort