Rens

“POWARE staat altijd klaar voor me”

Ik werk inmiddels 7 jaar met veel plezier voor POWARE. In die tijd heb ik me kunnen specialiseren op het gebied van DCS & Safeguarding systemen. POWARE heeft me hierbij geholpen met vakinhoudelijke studies en me begeleid zodat ik ben doorgegroeid naar een leidinggevende rol als Lead Engineer.Ruim 4 jaar zit ik nu al op mijn huidige opdracht. Voor een ingenieursbureau verzorg ik FEED-studies en grote migratieprojecten. Ondanks dat ik al langere tijd op deze opdracht zit voel ik mij voor 100% POWARE medewerker. Het is een heel sociaal bedrijf, ze hebben tot in detail oog voor je. Je hebt invloed op de projecten waarop je wordt geplaatst en er wordt actief mee gedacht over je toekomst. Mede daardoor heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien naar waar ik nu sta. Er is ook veelvuldig contact, naast de bijeenkomsten met het hele bedrijf heb je op regelmatige basis 1 op 1 gesprekken. Juist in die gesprekken merk je de persoonlijke betrokkenheid, alles is bespreekbaar. Natuurlijk zijn er grenzen maar je mag ze wel verkennen. Ze weten je als werknemer te binden op een persoonlijke en prettig manier, ik heb dat nog niet eerder zo meegemaakt.

Ik heb vele mooie opdrachten kunnen vervullen via POWARE. Maar ook juist toen het even wat stroever liep met een klant stond POWARE achter me. We hebben het goed op kunnen lossen zonder dat je daar als consultant op wordt afgerekend.

Als je op zoek bent naar een betrokken, sociale en integere werkgever waar je zelf invloed hebt op je toekomst en projecten dan ben je bij POWARE aan het juiste adres. Wil je mijn collega worden? Reageer dan op een van de vacatures.