Erik

“POWARE is zoveel meer dan een werkgever”

Ik heb in de afgelopen 4 jaar mooie opdrachten mogen uitvoeren. Zo heb ik bijvoorbeeld een kraanschip ge-engineerd en in bedrijf gesteld in China en de PLC-besturing van een friet fabriek geoptimaliseerd. Momenteel werk ik alweer ruim anderhalf jaar aan een PAPI (Proces Automatisering en Proces Informatisering) project bij een van de grootste food & beverage producenten van Europa. Ik koppel PLC-systemen, zorg dat protocollen goed met elkaar communiceren en werk van daaruit met MES-systemen. Ook mag ik de echt lastige 3e lijns storingen onderzoeken en oplossen.

POWARE is voor mij niet zomaar een werkgever die mijn salaris betaald. Ik heb het een keer meegemaakt dat ik op een opdracht belandde waar de werkomstandigheden onveilig bleken te zijn. POWARE is hierover direct in gesprek gegaan met de opdrachtgever en heeft me uiteindelijk teruggetrokken van het project. Het is een bedrijf met een echt familiegevoel: niet te groot en we hebben regelmatig bijeenkomsten. Soms over werkinhoud en soms meer ontspannen. Het is een ontzettend sociaal bedrijf waar je je nooit een nummer voelt. Er is persoonlijke aandacht, af en toe zijn er leuke onverwachte extra’s en echt alles is bespreekbaar. Zo volg ik nu een cursus cybersecurity maar is er ook voldoende ruimte om naast dit werk mijn hobby als molenaar uit te kunnen oefenen.

Voor mij staat POWARE voor een zeer menselijke en betrokken werkgever met trouwe medewerkers uit allerhande windstreken. Daarbij zijn zaken als salaris en secundaire voorwaarden prima geregeld. Ik kan je van harte aanraden om nader kennis met ons te maken, het is echt de moeite waard.